Wild Kids luontokerho

Wild Kids on 6-12 vuotiaiden kansainvälinen luontokerho, joka palkitsee hyvät ideat luonnon ja ihmiskunnan hyväksi. Wild Kids luontokerhoon voi liittyä Wild Immersion sovelluksella joka toimii iOS ja Android laitteilla sekä verkossa. Englanninkielinen sovellus on ilmainen.

. Luontokerhoon liittyvä lapsi voi valita itselleen tunnuseläimen alla seikkailevista eläimistä. Lapsen sukunimeksi kannattaa sovelluksessa merkitä valittu eläin - näin lapsen oma nimi jää yksityiseksi. Sovellus on lapsiystävällinen. Jaetut kuvat ja videot eivät ole suurten sosiaalisten medioiden käytössä, eikä henkilötietoja tai paikannustietoja jaeta.

Joka kuukausi Wild Kids Luontokerho myöntää tunnustuspalkinnon lapselle, joka on toteuttanut ihailtavan teon luonnon ja ihmisten hyväksi. Ympäri maailman toteutuneita ihailtavia tekoja kerätään Wild Kids-kanavalle. Kerran vuodessa järjestetään kansainvälinen Wild Kids seikkailumatka kohteeseen, joka on saanut eniten äänestyksiä Maailmankartalla. Kaikki Wild Kids luontokerhon jäsenet ovat vuosittain mukana arvonnassa, jossa yksi perhe voittaa seikkailumatkan maailmalle. Suosimme ekologista matkailua.

Wild Kids luontokerhossa esiinnytään etunimellä ja valitulla eläinhahmolla.