Wild Kids luontokerho

Wild Kids on 6-12 vuotiaiden kansainvälinen luontokerho, joka palkitsee hyvät ideat luonnon ja ihmiskunnan hyväksi. Wild Kids luontokerhoon voi liittyä joko paikan päällä hotelli Havenin vr-salissa tai täyttämällä lomakkeen netissä. Luontokerhoon liittyvä lapsi voi valita itselleen tunnuseläimen alla seikkailevista eläimistä. Kerro valittu eläin yhteydenottolomakkeen viestikentässä.


Joka kuukausi Wild Kids Luontokerho myöntää tunnustuspalkinnon lapselle, joka on toteuttanut ihailtavan teon luonnon ja ihmisten hyväksi. Ympäri maailman toteutuneita ihailtavia tekoja kerätään Wild Kids-kanavalle. Kerran vuodessa järjestetään kansainvälinen Wild Kids seikkailumatka kohteeseen, joka on saanut eniten äänestyksiä Maailmankartalla. Kaikki Wild Kids luontokerhon jäsenet ovat vuosittain mukana arvonnassa, jossa yksi perhe voittaa seikkailumatkan maailmalle. Suosimme ekologista matkailua.

Wild Kids luontokerhossa esiinnytään etunimellä ja valitulla eläinhahmolla. Yhteydenpito hoituu vanhemman tai muun huoltajan sähköpostin kautta.