Elokuvat on kuvattu 360-asteisella pallokameralla ja niitä katsotaan virtuaalitodellisuuslaseilla. Lasien avulla voi seikkailla vaikkapa lintuparven seurana taivaankantta. Katsellessa alaspäin näkee puiden latvat itsensä alapuolella ja kääntäessä katsetta sivulle näkee muut linnut. Elämyksiä on kuvattu lentämisen lisäksi meren alla, viidakossa ja jäätiköllä. Tuolit, joissa istutaan kääntyvät, jolloin taakseen katsomalla voi löytää viidakosta lähestyvän tiikerin tai lähellä sukeltavan mustekalan.

Virtuaalisafari tuntuu lähes siltä, kuin eläimen olisi kohdannut oikeasti. Eläimen katse jää mieleen. Moni sanoo huomanneensa tuntevansa eläinten tuoksun tai aavistaneensa eläimen tuntemukset, kun on päässyt niin lähelle villieläintä sen luonnollisessa elintilassa.

Untitled.jpg

Alba luminen ihmemaa

Huurteinen maailma kimaltelee lumihiutaleiden viuhuessa ohi viileässä seikkailussa. Napaketut kisailevat kuurupiilosilla ympärillä ja vaikein haaste onkin olla juttelematta eläimille ääneen. Mutta kyllä salissa saa pitää meteliäkin, luokkaretket ovat olleet siinä taitavin joukko! On hyvä katsahtaa välillä ylös, sillä taivaankannella leiskuvat revontulet tähtien kanssa.

Alba on kuvattu mm. Kanadassa. Kohtaamisia: kanadanhirvi, amerikanbiisoni, saksanhirvi, napasusi, hirvi, lumivuohi, naali, ahma, ilves, revontulet ja jääkarhu.

Kesto 9:18 minuuttia.

Untitled.jpg

Borealis syksyinen metsä

Kokemuksessa pääsee lipumaan puiden yllä kauniissa syksyisessä ruskassa. Laskeutuminen porojen tokkaan johdattaa pohjoiseen maisemaan, jossa voi viettää hetken tunturipöllön kanssa istuen tai lennähtää hanhien rinnalla järvien yllä. Monen mielestä Borealiksen huikein kokemus on olla susien ympäröimä.

Borealis on kuvattu mm. Belgiassa, Islannissa ja Suomessa. Kohtaamisia: hevonen ja vasa, orava, kana ja poikaset, susi, joutsen, lapinpöllö, kanadanhanhi, valkoposkihanhi, vuorikauris ja poro.

Kesto 8:46 minuuttia.

Untitled.jpg

Terra viidakon villit

Sademetsien ja savannien villieläimet toivottavat tervetulleeksi joukkoonsa. Leijona saattaa lipaista, flamingoparvi kutsua lentoretkelle tai merileijonat rannalle mukaansa makoilemaan.

Terra on kuvattu mm. Amazonin viidakossa ja Tansanian savanneilla. Kohtaamisia: leijona, mangusti, aroseepra, kirahvi, savanninorsu, flamingo, simpanssi, luotimuurahainen, jaguaari, goljatlintuhämähäkki, ruskeakaulalaiskiainen, intianlentäväkoira,isopanda, hanumaani, krokotiilivaraani, silmälasikäärme, australianmerileijona, koala ja suokaimaani.

Kesto 13:19 minuuttia.

Untitled.jpg

Aqua valtamerten valtiaat

Tyyni ja lempeä vesiseikkailu, jossa matka alkaa rannikolla pelikaanien seurassa. Mutta sitten jo sukelletaan valtameren aaltoihin. Elokuvan musiikki on sävelletty meditaatio-ohjaajan kanssa. Värikkäät kalaparvet ympäröivät katselijan kunnes matka johtaa meren valtiaan valashain rinnalle. Myös kaskelotti pienokaisensa kanssa tulevat vastaan, tanssien yhdessä lempeissä aalloissa.

Kohtaamisia: täplämureena, delfiini, isokeihäsrausku, liemikilpikonna, harmaariuttahai, koralliriutta, pelikaani, meritursas, siipisimppu, valashai ja kaskelotti.

Kesto 11:16 minuuttia.

Untitled.jpg

UUTUUS Mignon pennut ja pikkuiset

Tutkimusmatka alkaa pienten merikilpikonnien kanssa vipellyksellä kohti aaltoja. Matka jatkuu uimahetkellä pingviininpoikasten kanssa ja aamuvenytyksellä nuoren muurahaiskävyn vierellä. Apinanpoikaset tervehtivät matkaajaa uteliaina äitinsä kainalosta.

Kohtaamisia: kani, kauris, napakettu, etelänbastardikilpikonna​, forsterinmerikarhu, pingviini, simpanssi, muurahaiskäpy, jaavanmakaki, koala, suokaimaani.​

Kesto on 10:13 minuuttia.